WIDELLS SKOMAKERI

Stockholms län

Information

600509-XXXX är organisationsnummer för företaget WIDELLS SKOMAKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WIDELLS SKOMAKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som WIDELLS SKOMAKERI finns i.

WIDELLS SKOMAKERI har varit registrerat sedan 1989-11-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för WIDELLS SKOMAKERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

WIDELLS SKOMAKERI är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för WIDELLS SKOMAKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med WIDELLS SKOMAKERI så kan ni göra det på telefon genom 08-7516644 eller genom brev på följande adress:

Skomakeri

Det finns olika personer som har en koppling med WIDELLS SKOMAKERI och det är VIDELL, PER ERIK som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,