MB Juridik & Utbildning

Stockholms län

Information

MB Juridik & Utbildning är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som MB Juridik & Utbildning finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MB Juridik & Utbildning är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-05-02.

MB Juridik & Utbildning som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-01-25. Men sedan 2002-05-02 så har MB Juridik & Utbildning varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MB Juridik & Utbildning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6554366.

Österåker arbetar för att verksamheter som MB Juridik & Utbildning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MB Juridik & Utbildning. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom området juridik såsom rådgivning och handläggning av juridiska ärenden samt konsulttjänster inom utbildning seminarieverksamhet såsom uppläggning , genomförande och framtagande av utbildningsmaterial för specialanpassade företagsutbildningar inom juridikområdet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MB Juridik & Utbildning är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MB Juridik & Utbildning och det är följande personer, Bråberg, Marie Elsa Margareta som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MB Juridik & Utbildning är 601010-XXXX.