Pia Wallberg design

Stockholms län

Information

610222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pia Wallberg design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pia Wallberg design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Pia Wallberg design finns i.

Pia Wallberg design har varit registrerat sedan 1990-11-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pia Wallberg design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pia Wallberg design är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Pia Wallberg design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pia Wallberg design så kan ni göra det på telefon genom 08-6760045 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och agenturverksamhet avseende kläder och tyger samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Pia Wallberg design och det är Wallberg, Pia Jeanette som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,