BRA2 Ekonomi i Åkersberga

Stockholms län

Information

BRA2 Ekonomi i Åkersberga hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där BRA2 Ekonomi i Åkersberga finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. BRA2 Ekonomi i Åkersberga tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket BRA2 Ekonomi i Åkersberga har haft sedan 2006-03-23. BRA2 Ekonomi i Åkersberga har funnits sedan och 2006-03-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BRA2 Ekonomi i Åkersberga så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6975001.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

BRA2 Ekonomi i Åkersberga har idag 610806-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för BRA2 Ekonomi i Åkersberga

Konsultverksamhet inom ekonomi och administration, med verksamhet både hos kund och hemifrån.

I BRA2 Ekonomi i Åkersberga så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Almeling, Ruth Barbro Anette som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .