Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag är ett av dem. Statusen för Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag är att Bolaget är aktivt.

Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag är ett Enskild firma och skapades 2005-02-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag ska trivas.

Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Författare, fristående. Kursverksamhet, frilansjournalistverksamhet. Konsthantverk. Redaktionellt arbete. Frilans. Fotografi och bildhantering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10.

Idag är Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8766320.

.

De som är på något sätt har med Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag är Westin Ljungberg, Ann Jessika som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ann Ljungberg Författarcoach & Bokförlag har 620807-XXXX som sitt organisationsnummer.