JTs Bygg & Plåt

Stockholms län

Information

620906-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JTs Bygg & Plåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JTs Bygg & Plåt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som JTs Bygg & Plåt finns i.

JTs Bygg & Plåt har varit registrerat sedan 1999-10-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för JTs Bygg & Plåt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

JTs Bygg & Plåt är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för JTs Bygg & Plåt är följande:

Vill ni komma i kontakt med JTs Bygg & Plåt så kan ni göra det på telefon genom 08-54027876 eller genom brev på följande adress:

Bygg- och plåtservice.

Det finns olika personer som har en koppling med JTs Bygg & Plåt och det är Tatar, Jozef som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,