LASSE ANDERSSON PROJEKT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och LASSE ANDERSSON PROJEKT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och LASSE ANDERSSON PROJEKT är ett av dem. Statusen för LASSE ANDERSSON PROJEKT är att Bolaget är aktivt.

LASSE ANDERSSON PROJEKT är ett Enskild firma och skapades 1991-10-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som LASSE ANDERSSON PROJEKT ska trivas.

LASSE ANDERSSON PROJEKT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reklamkonsult, produktion av mediaprodukter, musik produktion samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LASSE ANDERSSON PROJEKT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är LASSE ANDERSSON PROJEKT och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med LASSE ANDERSSON PROJEKT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6300200.

.

De som är på något sätt har med LASSE ANDERSSON PROJEKT är Andersson, Lars Erik som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LASSE ANDERSSON PROJEKT har 630808-XXXX som sitt organisationsnummer.