My racing Cobol

Stockholms län

Information

630917-XXXX är organisationsnummer för företaget My racing Cobol. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som My racing Cobol är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som My racing Cobol finns i.

My racing Cobol har varit registrerat sedan 1983-12-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för My racing Cobol så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

My racing Cobol är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för My racing Cobol är följande:

Vill ni komma i kontakt med My racing Cobol så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, främst uppbyggnad av utvecklingsmiljöer för programvaruutvecklare samt tillhörande kundspecifika utvecklingsuppdrag. försäljning av hundartiklar med fokus på kapplöpnings- och utställningshundar.

Det finns olika personer som har en koppling med My racing Cobol och det är Nordkvist, Mats Johan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,