Quiz Master

Stockholms län

Information

640725-XXXX är organisationsnummer för bolaget Quiz Master. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Quiz Master är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Quiz Master finns i.

Quiz Master har varit registrerat sedan 2004-08-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Quiz Master så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Quiz Master är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Quiz Master är följande:

Vill ni komma i kontakt med Quiz Master så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Firman skall stödja dennes uppdragsgivare i deras affärs och verksamhetsutveckling och för att uppnå detta, även med utvecklingen av individerna som ska leda detta arbete. Processen bygger på ett antal delprocesser som i sin tur består av ett anta frågeställningar. Processen är tillämplig när en grupp vill skapa samsyn och beslut runt ett ärende och vill ha stöd i detta arbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Quiz Master och det är Agrell, Thomas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,