Holtmarks Montage & Bygg Service

Stockholms län

Information

Holtmarks Montage & Bygg Service hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Holtmarks Montage & Bygg Service finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Holtmarks Montage & Bygg Service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Holtmarks Montage & Bygg Service har haft sedan 2003-04-18. Holtmarks Montage & Bygg Service har funnits sedan och 2003-05-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Holtmarks Montage & Bygg Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7565759.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Holtmarks Montage & Bygg Service har idag 650414-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Holtmarks Montage & Bygg Service

Montage och underhåll av lyftutrustningar, ombyggnationer av fastigheter och tillbyggnader samt entreprenadarbeten inom lyft- och byggbranschen.

I Holtmarks Montage & Bygg Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holtmark, Carl Niclas Wilhelm som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .