ROSLAGSFILTER

Stockholms län

Information

ROSLAGSFILTER hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där ROSLAGSFILTER finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. ROSLAGSFILTER tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ROSLAGSFILTER har haft sedan 1996-01-01. ROSLAGSFILTER har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ROSLAGSFILTER så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54249208.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

ROSLAGSFILTER har idag 650518-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ROSLAGSFILTER

Detaljhandel inom VVS. Försäljning, tillverkning, service och reparation av vattenreningsutrustning för hushåll och industri.

I ROSLAGSFILTER så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Otteryd, Nils Patrik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .