Målerifirma Jan Ovesen

Stockholms län

Information

650704-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Målerifirma Jan Ovesen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Målerifirma Jan Ovesen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Målerifirma Jan Ovesen finns i.

Målerifirma Jan Ovesen har varit registrerat sedan 2004-03-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Målerifirma Jan Ovesen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-26.

Målerifirma Jan Ovesen är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Målerifirma Jan Ovesen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Målerifirma Jan Ovesen så kan ni göra det på telefon genom 08-54020592 eller genom brev på följande adress:

Byggnads måleri, måla och tapetsera.

Det finns olika personer som har en koppling med Målerifirma Jan Ovesen och det är Ovesen, Jan Harald som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,