Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård är ett av dem. Statusen för Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård är att Bolaget är aktivt.

Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård är ett Enskild firma och skapades 2007-03-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård ska trivas.

Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Grafisk formgivning av annonser, trycksaker och tidskrifter samt även hundfriskvård (simning, massage och stretching).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54025744.

.

De som är på något sätt har med Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård är Emmoth, Lena Ulrika som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lena Emmoth Grafisk Design och Hundfriskvård har 651109-XXXX som sitt organisationsnummer.