Björn Huvud international

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Enskild firma som heter Björn Huvud international. Det finns flera företag som liknar Björn Huvud international i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Björn Huvud international är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-01-27 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-11-30 så har Björn Huvud international varit registrerat och sedan 2005-01-27 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Björn Huvud international och det finns fler företag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Björn Huvud international så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Björn Huvud international så kan ni göra det på 070-7684244.

Omsättning av förbrukningsvaror för hushåll såsom shampo, tvättmedel, smink, kosttillskott och vitaminer. Utbildning och tillhörande tjänster såsom möten, böcker, cd skivor och övrigt material tillhörande utbildning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Åkerlund, Mats Rolf som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Björn Huvud international har 660528-XXXX som sitt organisationsnummer.