BE Combiflex

Stockholms län

Information

670413-XXXX är organisationsnummer för bolaget BE Combiflex. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BE Combiflex är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som BE Combiflex finns i.

BE Combiflex har varit registrerat sedan 2000-12-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för BE Combiflex så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-24.

BE Combiflex är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för BE Combiflex är följande:

Vill ni komma i kontakt med BE Combiflex så kan ni göra det på telefon genom 070-8897456 eller genom brev på följande adress:

Firman ska bedriva sportfiskeguidning och båtservice av olika slag.

Det finns olika personer som har en koppling med BE Combiflex och det är Eriksson, Björn Åke Anders som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,