Ingenjörsfirma J P Jansson

Stockholms län

Information

Ingenjörsfirma J P Jansson är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Ingenjörsfirma J P Jansson finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ingenjörsfirma J P Jansson som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-09-03. Men sedan 1998-01-01 så har Ingenjörsfirma J P Jansson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingenjörsfirma J P Jansson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54243154.

Österåker arbetar för att företag som Ingenjörsfirma J P Jansson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ingenjörsfirma J P Jansson. Det finns flera företag i Stockholms län.

Handel, produktutveckling och konsultverksamhet inom data, motor och elektronik såsom motorstyrning till motorfordon, åskledare och larm.

Firmatecknare för Ingenjörsfirma J P Jansson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingenjörsfirma J P Jansson och det är följande personer, Jansson, Carl Johan Peter som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ingenjörsfirma J P Jansson är 670529-XXXX.