Lionel Bonnet catering & consulting

Stockholms län

Information

Lionel Bonnet catering & consulting hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Lionel Bonnet catering & consulting finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Lionel Bonnet catering & consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Lionel Bonnet catering & consulting har haft sedan 2007-03-08. Lionel Bonnet catering & consulting har funnits sedan och 2007-03-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lionel Bonnet catering & consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6108703.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Lionel Bonnet catering & consulting har idag 680103-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lionel Bonnet catering & consulting

Restaurang, catering, gästgiveri, bagueri, konditori, kiosk, försäljning av daglig varor, hotell, budbil, personaluthyrning, vaktbolag, vandrarhem, import och export av dagligvaror, vinimport samt matlagningskurs ledare.

I Lionel Bonnet catering & consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bonnet, Lionel Yves som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .