FTG Service

Stockholms län

Information

680418-XXXX är organisationsnummer för företaget FTG Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FTG Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som FTG Service finns i.

FTG Service har varit registrerat sedan 1998-09-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för FTG Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

FTG Service är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för FTG Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med FTG Service så kan ni göra det på telefon genom 08-54024400 eller genom brev på följande adress:

Företagsredovisning, administrationstjänster (ADB), administrativ databehandling. Konsultationstjänster och rådgivning inom företagsekonomiska frågor samt bokslut och deklarationer.

Det finns olika personer som har en koppling med FTG Service och det är Rinaldo, Charina Birgitta Maria som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,