CJL systemdesign

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Enskild firma som heter CJL systemdesign. Det finns flera företag som liknar CJL systemdesign i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

CJL systemdesign är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-19 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-03-18 så har CJL systemdesign varit registrerat och sedan 2004-02-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är CJL systemdesign och det finns fler företag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med CJL systemdesign så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med CJL systemdesign så kan ni göra det på 070-4834263.

Elektronisk-och mekanisk konstruktion och prototyptillverkning av lätta lådor, kablar som fördelar elström mellan datordelar som skall användas i udda miljöer, då ingår övervakningsenheter. att få sensorer att skicka data till en mobil dator. konsult inom elektronik. värdepappershandel.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Carl-Johan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

CJL systemdesign har 690712-XXXX som sitt organisationsnummer.