Publik Relation Networks Stockholm

Stockholms län

Information

Publik Relation Networks Stockholm är ett bolag som finns i Österåker. I Publik Relation Networks Stockholm finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandstedt, Eric Johan Carl-Fredric som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Publik Relation Networks Stockholm så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Publik Relation Networks Stockholm på telefon .

Företaget marknadsför sina kunder genom mediet internet och direktreklam. Marknadsföring sker genom reklamförsäljning samt skapande av företagswebsidor. Företaget skall även bedriva grafisk formgivning, fotografering samt konsulting inom marknadsföringsområdet Internet.

Idag är Publik Relation Networks Stockholm av bolagstypen Enskild firma.

Publik Relation Networks Stockholm är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Publik Relation Networks Stockholm innehar ej F-skattsedel och Publik Relation Networks Stockholm är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Publik Relation Networks Stockholm så är det följande:

Publik Relation Networks Stockholm har 710304-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.