JLindberghs Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och JLindberghs Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JLindberghs Consulting är ett av dem. Statusen för JLindberghs Consulting är att Bolaget är aktivt.

JLindberghs Consulting är ett Enskild firma och skapades 2007-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JLindberghs Consulting ska trivas.

JLindberghs Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Undervisning samt konsutltjänster rörande företagande.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JLindberghs Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07.

Idag är JLindberghs Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med JLindberghs Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54026140.

.

De som är på något sätt har med JLindberghs Consulting är Lindberg, Jessica Christina som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JLindberghs Consulting har 720328-XXXX som sitt organisationsnummer.