Jenny Guerrero Smink & Hår

Stockholms län

Information

Jenny Guerrero Smink & Hår är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Jenny Guerrero Smink & Hår finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jenny Guerrero Smink & Hår är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Jenny Guerrero Smink & Hår som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-09-06. Men sedan 1999-01-01 så har Jenny Guerrero Smink & Hår varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jenny Guerrero Smink & Hår så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4231212.

Österåker arbetar för att företag som Jenny Guerrero Smink & Hår ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jenny Guerrero Smink & Hår. Det finns flera företag i Stockholms län.

Utförande av makeup, hår och styling för mode, tidningar, evenemang, teatrar, skivbolag, visningar, privatpersoner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jenny Guerrero Smink & Hår är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jenny Guerrero Smink & Hår och det är följande personer, Guerrero Eriksson, Anna Jenny B som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jenny Guerrero Smink & Hår är 721111-XXXX.