Installation Bygg & Miljö i Roslagen

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Installation Bygg & Miljö i Roslagen är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Installation Bygg & Miljö i Roslagen är ett av dem. Statusen för Installation Bygg & Miljö i Roslagen är att Bolaget är aktivt.

Installation Bygg & Miljö i Roslagen är ett Enskild firma och skapades 2005-06-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Installation Bygg & Miljö i Roslagen ska trivas.

I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet samt utförande av arbete inom bygg-, fastighetsbranschen och därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet och utförande av tjänster avseende inomhus och utomhusmiljö såsom ventilation, bergvärme, radonsanering samt mark och skogsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Installation Bygg & Miljö i Roslagen inte är momsregistrerat.

Idag är Installation Bygg & Miljö i Roslagen och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Installation Bygg & Miljö i Roslagen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Installation Bygg & Miljö i Roslagen är Nowak, Andrzej som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Installation Bygg & Miljö i Roslagen har 730213-XXXX som sitt organisationsnummer.