Cecilia Arvidson Ekonomikonsult

Stockholms län

Information

Cecilia Arvidson Ekonomikonsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Cecilia Arvidson Ekonomikonsult finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Cecilia Arvidson Ekonomikonsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Cecilia Arvidson Ekonomikonsult har haft sedan 2005-12-08. Cecilia Arvidson Ekonomikonsult har funnits sedan och 2005-12-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cecilia Arvidson Ekonomikonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4217389.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Cecilia Arvidson Ekonomikonsult har idag 730917-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Cecilia Arvidson Ekonomikonsult

Konsultverksamhet inom ekonomi och administration, främst redovisningstjänster.

I Cecilia Arvidson Ekonomikonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvidson, Cecilia Cristina som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .