Norrö byggservice

Stockholms län

Information

740321-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Norrö byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrö byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Norrö byggservice finns i.

Norrö byggservice har varit registrerat sedan 2006-04-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrö byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Norrö byggservice är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Norrö byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norrö byggservice så kan ni göra det på telefon genom 070-7770704 eller genom brev på följande adress:

Bygg och anläggningsarbeten Måleri och fasadservice. Park och trädgårdsanläggning & skötsel

Det finns olika personer som har en koppling med Norrö byggservice och det är Tyvijoki, Peter Valdemar som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,