Alexander Eriksson Produktion

Stockholms län

Information

Alexander Eriksson Produktion hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Alexander Eriksson Produktion finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Alexander Eriksson Produktion tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Alexander Eriksson Produktion har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alexander Eriksson Produktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-4594001.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Alexander Eriksson Produktion har idag 750514-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Alexander Eriksson Produktion

TV, video, ljud och fotoproduktion Detta inkluderar: Tv-produktion, producering av TV-program resp. reklamfilm. Ljudutrustningsuthyrning, uthyrning av ljud och högtalar- utrustning samt konsultering och projektering av detsamma. Fotoproduktion stillbildsfoto, stillbildsproduktion för reklam, tidningar och dokumentering. Video-storbildsproduktion, projektering, organisering, konsulting, uthyrning för videokonferenser och övrig video- storbildsproduktion, ljudinstallation, installation av högtalare.

I Alexander Eriksson Produktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Håkan Alexander som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .