Linda Ellingsen design

Stockholms län

Information

750525-XXXX är organisationsnummer för bolaget Linda Ellingsen design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Linda Ellingsen design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Linda Ellingsen design finns i.

Linda Ellingsen design har varit registrerat sedan 1996-02-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Linda Ellingsen design så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Linda Ellingsen design är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Linda Ellingsen design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Linda Ellingsen design så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Designprojekt såsom inredning av butiker, bygga utställningar, dekorera skyltfönster, tillverka dekorationsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Linda Ellingsen design och det är Tregaard, Linda Maria Teresia som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,