Tjänste ön

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Tjänste ön är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tjänste ön är ett av dem. Statusen för Tjänste ön är att Bolaget är aktivt.

Tjänste ön är ett Enskild firma och skapades 2005-05-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tjänste ön ska trivas.

Tjänste ön är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Personlig assistent, barnvakt, hemtjänst, personlig utveckling inriktad med barn och vuxna. Hjälpa med läxor hemma. Snickare, plattsättning, VVS, svag och stark ström, måleri, reparera vitvaror, montering av möbler. Fönsterputs, städhjälp, flyttstädning, byggstädning, golvvård. Hemhjälp, snöskottning, trädgårdsarbete, lägenhetstillsyn. Inrednings hjälp. It-konsult, dator hjälp hemma. Personaluthyrning, Utbildning inom självförsvar, personlig tränare. Presentartiklar, företags vård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tjänste ön är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Tjänste ön och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Tjänste ön så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5105556.

.

De som är på något sätt har med Tjänste ön är Alinasab, Behzad som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tjänste ön har 750819-XXXX som sitt organisationsnummer.