da'design

Stockholms län

Information

760624-XXXX är organisationsnummer för företaget da'design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som da'design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som da'design finns i.

da'design har varit registrerat sedan 2000-08-31 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för da'design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

da'design är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för da'design är följande:

Vill ni komma i kontakt med da'design så kan ni göra det på telefon genom 08-263759 eller genom brev på följande adress:

Journalistik och grafisk formgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med da'design och det är Nilsson, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,