Returnätet Sverige ek. för.

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Ekonomisk förening som heter Returnätet Sverige ek. för.. Det finns flera bolag som liknar Returnätet Sverige ek. för. i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Returnätet Sverige ek. för. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-31 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-09-30 så har Returnätet Sverige ek. för. varit registrerat och sedan 2000-07-31 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Returnätet Sverige ek. för. och det finns fler bolag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Returnätet Sverige ek. för. så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Returnätet Sverige ek. för. så kan ni göra det på 08-309964.

Föreningen avser att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bereda dem tillfälle att i samverkan arbeta med konsultverksamhet, tjänster, produkter eller försäljningsverksamhet inom miljö-, natur-, naturbruks eller hälsosektorn.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lagergren, Lars Petter Harald som är född 1962 och har titeln VD, Westling, Bo Lars Gunnar som är född 1951 och har titeln Vice VD, Lagergren, Lars Petter Harald som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Westling, Bo Lars Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Durkfeldt, Stig Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen. .

Returnätet Sverige ek. för. har 769604-8797 som sitt organisationsnummer.