F:a Leek och Gräv

Stockholms län

Information

770520-XXXX är organisationsnummer för företaget F:a Leek och Gräv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a Leek och Gräv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som F:a Leek och Gräv finns i.

F:a Leek och Gräv har varit registrerat sedan 2004-01-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a Leek och Gräv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-25.

F:a Leek och Gräv är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för F:a Leek och Gräv är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a Leek och Gräv så kan ni göra det på telefon genom 070-9256424 eller genom brev på följande adress:

Bedriva gräv- och maskinentreprenad med erforderlig maskinpark.

Det finns olika personer som har en koppling med F:a Leek och Gräv och det är Leek, Magnus Emanuel som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,