Andersén Audio & Scenteknik

Stockholms län

Information

Andersén Audio & Scenteknik är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Andersén Audio & Scenteknik finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Andersén Audio & Scenteknik är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-06-01.

Andersén Audio & Scenteknik som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-06-07. Men sedan 2000-06-01 så har Andersén Audio & Scenteknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Andersén Audio & Scenteknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54065848.

Österåker arbetar för att verksamheter som Andersén Audio & Scenteknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Andersén Audio & Scenteknik. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Försäljning utav tjänster till evenemang & underhållningsbranschen. (Ljus-,ljud-, dekor & scentekniker) Samt uthyrning av ljud & scenteknik. (Ljudutrustning, ljusutrustning, scen & dekor)

Firmatecknare för Andersén Audio & Scenteknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Andersén Audio & Scenteknik och det är följande personer, Andersen, Daniel Rickard som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Andersén Audio & Scenteknik är 771106-XXXX.