Bokförlaget Ceres

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Bokförlaget Ceres är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bokförlaget Ceres är ett av dem. Statusen för Bokförlaget Ceres är att Bolaget är aktivt.

Bokförlaget Ceres är ett Enskild firma och skapades 2005-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bokförlaget Ceres ska trivas.

Bokförlaget Ceres är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förlagsverksamhet, köp och försäljning av böcker samt journalistisk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokförlaget Ceres är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23.

Idag är Bokförlaget Ceres och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Bokförlaget Ceres så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54021282.

.

De som är på något sätt har med Bokförlaget Ceres är Lambertz, Elin Charlotta Kristina som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bokförlaget Ceres har 780112-XXXX som sitt organisationsnummer.