Niklas Sundbaum, datakonsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Niklas Sundbaum, datakonsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Niklas Sundbaum, datakonsult är ett av dem. Statusen för Niklas Sundbaum, datakonsult är att Bolaget är aktivt.

Niklas Sundbaum, datakonsult är ett Enskild firma och skapades 1999-10-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Niklas Sundbaum, datakonsult ska trivas.

Niklas Sundbaum, datakonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom databranschen såsom design och utveckling av webbsidor, programmering och rådgivning i datafrågor till småföretagare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Niklas Sundbaum, datakonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är Niklas Sundbaum, datakonsult och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Niklas Sundbaum, datakonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54066346.

.

De som är på något sätt har med Niklas Sundbaum, datakonsult är Sundbaum, Niklas Olof Gustaf som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Niklas Sundbaum, datakonsult har 780124-XXXX som sitt organisationsnummer.