J.R. Kontorstjänst

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och J.R. Kontorstjänst är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J.R. Kontorstjänst är ett av dem. Statusen för J.R. Kontorstjänst är att Bolaget är aktivt.

J.R. Kontorstjänst är ett Enskild firma och skapades 1997-11-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J.R. Kontorstjänst ska trivas.

J.R. Kontorstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Administrationstjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J.R. Kontorstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är J.R. Kontorstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med J.R. Kontorstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54027758.

.

De som är på något sätt har med J.R. Kontorstjänst är Jacobsson, John-Richard Birger som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J.R. Kontorstjänst har 790118-XXXX som sitt organisationsnummer.