Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Ideell förening som heter Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium. Det finns flera verksamheter som liknar Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-01-23 så har Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium och det finns fler verksamheter som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium så kan man gör det genom att posta ett brev till Näsv. 100, 184 92, Åkersberga. Vi ni istället prata med Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium så kan ni göra det på 08-55538000.

Bedriva folkhögskoleverksamhet och facklig utbildning, allmän vuxenutbildning med inriktning mot för arbetarrörelsen särskilt intressanta områden, kulturpolitisk utbildning och internationell utbildning samt pedagogiskt arbete utifrån de demokratiska värderingar som är kännetecknande för LOs medlemsförbund och ABF. Därutöver skall föreningen bedriva gymnasial utbildning på uppdrag eller som fristående gymnasiskola.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ekstrand, Mats Erik Robert som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Wiberg Runsten, Ulla Gunilla som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Arnoldsson, Björn Arnoldh som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blum, Irith som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Kerstin Ingela Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ilshammar, Lars Patrik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Eva Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lanér, Inga Birgitta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander, Dag Olof Werner som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotLindqvist, Ulla Christina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotNordström Hellander, Annelie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotOlin, Bengt Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Hans Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotAronsson, Erik Göran Peter som är född 1959 och har titeln SuppleantGrönberg, Bo Lennart som är född 1955 och har titeln SuppleantSpolander, Barbro Kristin som är född 1964 och har titeln SuppleantGrahn, Per Jonas som är född 1960 och har titeln RevisorHögnäs, Kaj Rune som är född 1953 och har titeln RevisorRengen, Niklas Gustav som är född 1961 och har titeln RevisorLundqvist, Sten Ingvar som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Ekstrand, Mats Erik Robert -Wiberg Runsten, Ulla Gunilla i förening med en av -ledamöterna .

Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö med firmaRunö Folkhögskola - Runö Kursgård - Runö Gymnasium har 812000-5569 som sitt organisationsnummer.