Engine

Stockholms län

Information

850621-XXXX är organisationsnummer för företaget Engine. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Engine är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Engine finns i.

Engine har varit registrerat sedan 2002-04-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Engine så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-02-05.

Engine är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Engine är följande:

Vill ni komma i kontakt med Engine så kan ni göra det på telefon genom 08-54065333 eller genom brev på följande adress:

Pälsvård av hund och katt.Även övrig allmän omvårdniad. Försäljning och tillverkning av djurtillbehör, foder och utrustning. Kennel och hundtrim samt försäljning av hundtillbehör (även tillverkning). Utbildningsverksamhet inom hundvård och hundsport.

Det finns olika personer som har en koppling med Engine och det är Moe, Lina Marie som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,