Rescado Handelsbolag

Stockholms län

Information

902004-3155 är organisationsnummer för företaget Rescado Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rescado Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som Rescado Handelsbolag finns i.

Rescado Handelsbolag har varit registrerat sedan 1916-07-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rescado Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rescado Handelsbolag är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Rescado Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Vill ni komma i kontakt med Rescado Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-133154 eller genom brev på följande adress:

Förvaltning av fastigheter och värdepapper

Det finns olika personer som har en koppling med Rescado Handelsbolag och det är Åhlin Herholz, Gun Annika som är född 1969 och har titeln Bolagsman,