HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE

Stockholms län

Information

HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-07-10.

HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1970-08-20. Men sedan 2008-07-10 så har HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kvisslingbyv. 69, 184 91, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54067025.

Österåker arbetar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Service och arbeten inom inredningsbranschen

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE och det är följande personer, KARLKVIST, KARIN KRISTINA som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Längberg, Leif Gösta som är född 1943 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET HE-LE SERVICE är 916404-2963.