L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916500-3535 är organisationsnummer för företaget L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG finns i.

L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1983-12-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-7563172 eller genom brev på följande adress:
St. Säby Gård, 184 42, Åkersberga

Byggnadsplåtslageri, uthyrning av maskiner och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med L C PLÅT & BYGGSERVICE HANDELSBOLAG och det är Sjöblom, Lars Clay som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Sjöblom, Lars Gustaf Gideon som är född 1940 och har titeln Bolagsman,