BNG-BYGG HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916502-0174 är organisationsnummer för verksamheten BNG-BYGG HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BNG-BYGG HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som BNG-BYGG HANDELSBOLAG finns i.

BNG-BYGG HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1979-03-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BNG-BYGG HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

BNG-BYGG HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för BNG-BYGG HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN ENDAST I FÖRENING

Vill ni komma i kontakt med BNG-BYGG HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-54066905 eller genom brev på följande adress:
Solbergav. 4, 184 91, Åkersberga

Byggnadsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med BNG-BYGG HANDELSBOLAG och det är JOHANSSON, BENGT ÅKE som är född 1944 och har titeln Bolagsman, JOHANSSON, SONJA ANETTE som är född 1950 och har titeln Bolagsman,