PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG finns. I Österåker så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Högbackav. 15, 184 37, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54066372.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG har idag 916607-0525 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Anna Birgitta Persson. är den som för stunden ansvarar för PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG

Konsultverksamhet samt förmedling av tjänster avseende ekonomi

I PERSSON & PARTNER EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Anna Birgitta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Persson, Carl Gustav Staffan som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .