MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916608-0573 är organisationsnummer för bolaget MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG finns i.

MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1985-09-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-54060787 eller genom brev på följande adress:
Linnév. 26, 184 51, Österskär

Konsultation, undervisning och information inom området medicin samt import och försäljning av kläder, presentartiklar, porslin, glas, hem- inredning, sportartiklar, spel och leksaker

Det finns olika personer som har en koppling med MEDKAY KONSULTING HANDELSBOLAG och det är SUNDBERG, KAY KERSTIN MARGARETA som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Sundberg, Karl Johan Bertil som är född 1958 och har titeln Bolagsman,