Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Handelsbolag som heter Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-07-09 så har Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Idsättratorpsv. 7, 184 70, Åkersberga. Vi ni istället prata med Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag så kan ni göra det på 08-54024479.

Bolaget skall bedriva kroppsvård samt försäljning av kroppsvårds- produkter, konsultation och rådgivning av förebyggande friskvård, kroppsvård och ergonomi. Samt rådgivning av massagekunskap till barn, ungdomar och äldre. Även till personal till dessa grupper samt delvis arbete inom fastighetsservice.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bahrton, Greta Carina som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Bahrton, Per Henrik Gustav som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Cirkulationshjälpen, Carina Bahrton Handelsbolag har 916615-6449 som sitt organisationsnummer.