RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Österåker och RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1987-10-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG ska trivas.

RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Projektering av bygghandlingar och upprättande av byggritningar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG är ZETTERLUND, ASTRID SIGNE MARGARETA som är född 1928 och har titeln Bolagsman, ZETTERLUND, ULF REINHOLD som är född 1925 och har titeln Bolagsman, .

RITKONTORET ZÄTA HANDELSBOLAG har 916616-7180 som sitt organisationsnummer.