JMC Coaching Tool Kommanditbolag

Stockholms län

Information

916619-4341 är organisationsnummer för företaget JMC Coaching Tool Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JMC Coaching Tool Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Österåker som är den kommunen som JMC Coaching Tool Kommanditbolag finns i.

JMC Coaching Tool Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-01-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JMC Coaching Tool Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

JMC Coaching Tool Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för JMC Coaching Tool Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med JMC Coaching Tool Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7557975 eller genom brev på följande adress:
Murkelv. 144, 184 34, Åkersberga

Bolaget skall bedriva handel med kemiska underhållsprodukter och verktyg samt därmed förenlig verksamhet. Utbildning inom marknad, försäljning, personligutveckling samt allmän rådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med JMC Coaching Tool Kommanditbolag och det är Carlsten, Jan-Magnus som är född 1960 och har titeln Komplementär, Persson, Sten Olof som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare,