AnnVer Stylat & Rent Kommanditbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns AnnVer Stylat & Rent Kommanditbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Österåker här finns det många olika Kommanditbolag. AnnVer Stylat & Rent Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

AnnVer Stylat & Rent Kommanditbolag är momsregistrerat sedan2008-05-08 och har organisationsnummer 916625-0002.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7588575 alternativt besöka eller skicka post till AnnVer Stylat & Rent Kommanditbolag på följande adress Björnholmsv. 2, 184 92, Åkersberga.

AnnVer Stylat & Rent Kommanditbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-05-08.

I AnnVer Stylat & Rent Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bedriva bemanningsverksamhet. Bedriva café- och bageriverksamhet. Bedriva kosultverksamhet inom städområdet, friskvårdsområdet (såsom träning) och körskoleområdet. Bedriva författare och förlagsverksamhet. Bedriva konsult och försäljningsverksamhet inom bygg och snickeri.