DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-11-30. Men sedan 1998-01-01 så har DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Harneskv. 11 B, 184 60, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54081759.

Österåker arbetar för att företag som DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Laboratorieundersökningar avseende mikrobiologi, pedagogisk forskning och språklitteraturproduktion samt därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG och det är följande personer, DORNBUSCH, AGNES HILMA KATHRIN som är född 1942 och har titeln Bolagsman, DORNBUSCH, JAN PETER som är född 1940 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för DIDACTICS - MICROBIOLOGY HANDELSBOLAG är 916629-7706.