Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag

Stockholms län

Information

Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-04-29. Men sedan 1995-01-01 så har Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53033882.

Österåker arbetar för att bolag som Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultativ verksamhet inom friskvård med hälso- profilbedömning och uppläggning av aktivitets- program

Firmatecknare för Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag och det är följande personer, Nilsson, Fritz Martin som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Wästlund, Ann-Christine Birgitta som är född 1947 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Svensk Skolkraft Fysisk Mental Social Handelsbolag är 916632-1498.