T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Österåker och T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-02-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag ska trivas.

T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-28. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Plattsättning, byggverksamhet, konsultation och byggledning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54024442.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag är LANGEMAR, CARL THOMAS som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Langemar, Maria Therése som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

T.Langemar Kakel och Bygg Handelsbolag har 916634-9424 som sitt organisationsnummer.